Diensten

STROOMSTORINGEN
VERHELPEN

Op basis van uw specifieke situatie bieden wij de beste oplossing aan voor uw stroomstoringen. Ook kunnen wij uw adviseren om de stroomstoringen te voorkomen. Stroomstoringen komen om de zoveel tijd voor. Zowel thuis als binnen een bedrijf. Het is dan niet altijd duidelijk wat er precies de oorzaak van is. Vandaar dat de expertise van een elektromonteur goed van pas komt. Wanneer je in het donker zit, een apparaat het niet doet of er plotseling iets uitvalt, is het verstandig om contact op te nemen met Alfa Elektra. Wij komen dan direct langs om te controleren wat het probleem precies is. Na het herleiden van de oorzaak komen we met een passende oplossing. Eentje die uiteraard 100% veilig is en je niet binnen de kortste keren opnieuw in de problemen brengt.

ELEKTRA
AANLEGGEN

Aanleg en onderhoud van elektra behoort tot onze kernactiviteiten. Ook adviseren wij over verdeelinrichtingen en energiebesparende maatregelen. In ieder pand is het wel nodig om elektriciteit te plaatsen. Dit geldt natuurlijk voor woningen, maar ook voor bedrijven. De infrastructuur qua elektriciteit is altijd netjes weggewerkt. Deze bevindt zich tussen muren, zodat het veilig is en visueel netjes staat.

Bij Alfa Elektra nemen we het aanleggen van de elektra graag voor onze rekening. Daarbij mag je denken aan werkzaamheden als:

Aanleggen van stopcontacten

Schakelaars aanleggen

Dimmers aanleggen

De juiste leidingen plaatsen

Aan de hand van de juiste kennis in combinatie met plezier in het vak staan we altijd voor je klaar!

AANLEG EN
ONDERHOUD
GROEPENKAST

Een groepenkast moet je zien als een grote verdeler van de elektriciteit richting de verschillende apparatuur in je woning of bedrijf. Aangezien dit de bron van alle elektriciteit is, is het belangrijk dat de groepenkast vakkundig wordt aangelegd. Ieder klein probleem kan namelijk al vervelende gevolgen hebben.

Vandaar dan ook dat Alfa Elektra zich specifiek heeft gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van groepenkasten. We zorgen ervoor dat de installatie volgens het boekje verloopt. Bovendien adviseren we je graag over alles dat hierbij komt kijken. Denk aan onderhoud en het kiezen van de juiste groepenkast.

ANDERE
WERKZAAMHEDEN

Vinden van een
storing

Storingen zijn erg vervelend. Zeker wanneer je niet precies weet waar het aan ligt. We komen snel bij je langs om de oorzaak te vinden en een passende oplossing te verzorgen.

Groepenkasten en
nieuwe groepen installeren

Bij een verbouwing, nieuwbouw of renovatie zijn er soms nieuwe groepenkasten nodig of uitbreidingen op bestaande groepenkasten.

Aardlekschakelaars monteren

Aardlekschakelaars werken preventief voor overbelasting bij apparatuur. Is deze aan vervanging toe? Dan installeren we een nieuwe voor je.

Bedrading aanleggen
of vervangen

Slechte bedrading is de veroorzaker van een hoop problemen. Laat dit onder handen nemen door een vakman.

Elektrische apparatuur vakkundig aansluiten

Nieuwe elektrische apparatuur waar nog geen geschikte aansluiting of stopcontact voor is? Alfa Elektra maakt alles voor je in orde.

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Heb je vragen over Alfa Elektra, neem dan gerust contact
met ons op via het contactformulier rechts.

Voornaam(Vereist)
Achternaam