RECENSIES

Vakkundig en snel. Denkt mee met de woonsituatie en geeft tips. Ik zou alfa zeker aanbevelen.
We zijn erg tevreden met de service. Ook waarderen we zijn vriendelijkheid en het oplossen van problemen.
Enorm blij met de keuze voor Alfa Elektra. Ons huis is volledig vervangen van elektra, van begin tot eind. Youssef is professioneel, denkt met je mee en komt zijn afspraken na. Wat je van een vakman verwacht!
Alfa Elektra heeft bij ons de meterkast vernieuwd. Het contact vooraf en op de dag zelf was goed. De meterkast was vlot en vakkundig vernieuwd voor een goede prijs.
I was in need of an electrician, and Youssef came to the rescue! He arrived the same day, right on time within a 2-hour time slot. Youssef not only fixed the issue efficiently within an hour but also took the time to explain the basics of his profession. His expertise and excellent service left me impressed. I've now added him to my contact list as 'ASAP Electrician' – highly recommended!
Alfa Elektra zijn langs geweest om een defecte stopcontact te vervangen. Ze waren snel en professioneel. zeker aan te raden!
Handelde heel snel toen wij kortsluiting op de zaak hadden. Goed werk!
Perfecte uitvoering, snel van begrip en attent met suggesties en alles op een zeer vriendelijke manier.
Eindelijk iemand die verstand van zaken heeft en op een hele nette manier werkt. Een aanrader!!
Alfa Elektra heeft een twee-fasen aansluiting gemaakt in onze meterkast zodat we een inductieplaat kunnen installeren. Hij deed het supersnel en vakkundig en is erg vriendelijk. En hij rekent een eerlijke prijs. Echt een aanrader!
Hij kon erg kortdag langskomen om een groep toe te voegen aan de meterkast en onze elektrische oven/kookplaat te installeren. Nu kunnen we eindelijk elektrisch koken. Vriendelijk, professioneel, heel blij mee.
Youssef heeft de aansluiting voor onze inductiekookplaat netjes aangelegd inclusief de extra groepen in de meterkast die daar voor nodig zijn. We hebben gedurende zijn werk nog een paar extra stopcontacten, UTP kabelaansluitingen etc aan hem gevraagd. Dit was allemaal geen enkel probleem. Hij heeft ook de hele meterkast weer netjes gemaakt want we hadden er met allerlei verlengsnoeren een aardige bende van gemaakt. Youssef is flexibel en een aardige kerel die je met plezier in je huis laat werken.
Youssef heeft het werk vakkundig uitgevoerd, was zeer klantvriendelijk, gaf goede uitleg. Al met al zijn we uitermate tevreden met het werk dat hij heeft afgeleverd.
Youssef is vooraf duidelijk over de prijs en de verwachtingen die je kunt hebben. Hij heeft mijn elektrische probleem vakkundig vastgesteld en daarna suggesties gedaan om de situatie permanent te verbeteren. Uitstekende en eerlijke service.
Youssef nam het werk over van een andere elektricien die niet kon. Het duurde 1,5e week voor hij er was, maar uiteindelijk was hij netjes op tijd zoals afgesproken en heeft de werkzaamheden goed uitgevoerd. Uiteindelijk vond hij ook dat de aardepin niet goed was aangesloten en heeft dat ook gefixed. Hij was erg vriendelijk en servicegericht, wel eens anders gezien.
Really positive experience with Youssef. Our bathroom lights had given up working. Four other companies found this too small a job to come out for or wouldn't have space for us for the next 3 to 4 months. Youssef had time the next day, fixed it in less time than he'd estimated and has done a really great job. Couldn't be happier!
Zeer professioneel en flexibel bedrijf. Een betrouwbare en zeer nette uitvoering van de werkzaamheden. Absoluut een aanrader.
I needed my lights installed in the house. Youssef provided a friendly and professional service and is a great guy! Will definitely continue to use him in the future
Erg tevreden over. Binnen een dag na benaderen was het werk reeds uitgevoerd (er viel gelukkig voor ons een klus uit), dus dat was erg fijn. Youssef werkte snel en netjes. Ook gewoon echt aardige kerel die duidelijk weet waar hij het over heeft. Professioneel en top dus. Aanrader!
Youssef was brilliant. He was very professional and also a perfectionist - making suggestions that really helped our project. We would definitely recommend Youssef to anyone looking for an electrician!
Youssef was erg professioneel en vriendelijk. Contact verliep snel en soepel. Werk werd netjes opgeleverd binnen de geschatte tijd en ook prijstechnisch prima. Een aanrader!
Youssef heeft voor ons elektra aangelegd in een nieuw schuurtje en buitenverlichting geplaatst. Reageerde snel. Nette offerte en komt zijn afspraken na.
Alfa Elektra is top! Youssef denkt met je mee, is professioneel en voert zijn werkzaamheden in afstemming en overleg goed uit.
Heeft ons geholpen een grote renovatie in Hilversum te verwezenlijken. Vrolijke, nette elektricien die zijn afspraken nakomt en zijn vak goed verstaat! Van meterkast, tuinverlichting tot aan de laatste lampjes.
Professioneel, goede communicatie, transparantie over kosten en goed werk afgeleverd. Perfect!
We are very satisfied of the work of Alfa Elektra. Youssef responded very quickly. He his very professional and delivered great work.
Youssef van Alfa Elektra kwam prima zijn afspraken na. Hij heeft uitstekend werk geleverd. Daar ben ik heel blij mee.
Zeer vriendelijk, oplossingsgericht en bekwaam. Alles is naar wens geïnstalleerd en aangepast.
Top ervaring met Youssef. Vriendelijk, doet precies wat er is afgesproken en geeft duidelijkheid vooraf over de schappelijke kosten. Nam de tijd om even te kijken en sloot daarna heel snel alles aan. Stelde ook nog voor om het even goed uit te proberen voordat hij ging. Als ik weer een elektricien nodig heb bel ik zeker Youssef weer!
Youssef heeft uitstekend werk afgeleverd. Hij denkt met je mee, komt zijn afspraken na, is op tijd en ook erg vriendelijk. Bovendien ook transparant over de kosten. Blij met het resultaat. Ik zou hem zeker aanbevelen!
Top service, klantvriendelijk en professioneel geholpen.
js_loader

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Heb je vragen over Alfa Elektra, neem dan gerust contact
met ons op via het contactformulier rechts.

Voornaam(Vereist)
Achternaam