RECENSIES

Youssef heeft voor ons elektra aangelegd in een nieuw schuurtje en buitenverlichting geplaatst. Reageerde snel. Nette offerte en komt zijn afspraken na.
Zeer professioneel en vriendelijk geholpen, eerlijk en transparant over de werkzaamheden en de prijzen. Vond het vooral erg fijn dat hij heel reel en oplossingsgericht meedenkt waardoor je ook ziet dat hij veel ervaring heeft.
Alfa Elektra is top! Youssef denkt met je mee, is professioneel en voert zijn werkzaamheden in afstemming en overleg goed uit.
Heeft ons geholpen een grote renovatie in Hilversum te verwezenlijken. Vrolijke, nette elektricien die zijn afspraken nakomt en zijn vak goed verstaat! Van meterkast, tuinverlichting tot aan de laatste lampjes.
Professioneel, goede communicatie, transparantie over kosten en goed werk afgeleverd. Perfect!
We are very satisfied of the work of Alfa Elektra. Youssef responded very quickly. He his very professional and delivered great work.
Youssef van Alfa Elektra kwam prima zijn afspraken na. Hij heeft uitstekend werk geleverd. Daar ben ik heel blij mee.
Zeer vriendelijk, oplossingsgericht en bekwaam. Alles is naar wens geïnstalleerd en aangepast.
Top ervaring met Youssef. Vriendelijk, doet precies wat er is afgesproken en geeft duidelijkheid vooraf over de schappelijke kosten. Nam de tijd om even te kijken en sloot daarna heel snel alles aan. Stelde ook nog voor om het even goed uit te proberen voordat hij ging. Als ik weer een elektricien nodig heb bel ik zeker Youssef weer!
Youssef heeft uitstekend werk afgeleverd. Hij denkt met je mee, komt zijn afspraken na, is op tijd en ook erg vriendelijk. Bovendien ook transparant over de kosten. Blij met het resultaat. Ik zou hem zeker aanbevelen!
Top service, klantvriendelijk en professioneel geholpen.
js_loader

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Heb je vragen over Alfa Elektra, neem dan gerust contact
met ons op via het contactformulier rechts.

Voornaam(Vereist)
Achternaam