RECENSIES

Youssef is vooraf duidelijk over de prijs en de verwachtingen die je kunt hebben. Hij heeft mijn elektrische probleem vakkundig vastgesteld en daarna suggesties gedaan om de situatie permanent te verbeteren. Uitstekende en eerlijke service.
Youssef nam het werk over van een andere elektricien die niet kon. Het duurde 1,5e week voor hij er was, maar uiteindelijk was hij netjes op tijd zoals afgesproken en heeft de werkzaamheden goed uitgevoerd. Uiteindelijk vond hij ook dat de aardepin niet goed was aangesloten en heeft dat ook gefixed. Hij was erg vriendelijk en servicegericht, wel eens anders gezien.
Really positive experience with Youssef. Our bathroom lights had given up working. Four other companies found this too small a job to come out for or wouldn't have space for us for the next 3 to 4 months. Youssef had time the next day, fixed it in less time than he'd estimated and has done a really great job. Couldn't be happier!
Zeer professioneel en flexibel bedrijf. Een betrouwbare en zeer nette uitvoering van de werkzaamheden. Absoluut een aanrader.
I needed my lights installed in the house. Youssef provided a friendly and professional service and is a great guy! Will definitely continue to use him in the future
Erg tevreden over. Binnen een dag na benaderen was het werk reeds uitgevoerd (er viel gelukkig voor ons een klus uit), dus dat was erg fijn. Youssef werkte snel en netjes. Ook gewoon echt aardige kerel die duidelijk weet waar hij het over heeft. Professioneel en top dus. Aanrader!
Youssef was brilliant. He was very professional and also a perfectionist - making suggestions that really helped our project. We would definitely recommend Youssef to anyone looking for an electrician!
Youssef was erg professioneel en vriendelijk. Contact verliep snel en soepel. Werk werd netjes opgeleverd binnen de geschatte tijd en ook prijstechnisch prima. Een aanrader!
Youssef heeft voor ons elektra aangelegd in een nieuw schuurtje en buitenverlichting geplaatst. Reageerde snel. Nette offerte en komt zijn afspraken na.
Zeer professioneel en vriendelijk geholpen, eerlijk en transparant over de werkzaamheden en de prijzen. Vond het vooral erg fijn dat hij heel reel en oplossingsgericht meedenkt waardoor je ook ziet dat hij veel ervaring heeft.
Alfa Elektra is top! Youssef denkt met je mee, is professioneel en voert zijn werkzaamheden in afstemming en overleg goed uit.
Heeft ons geholpen een grote renovatie in Hilversum te verwezenlijken. Vrolijke, nette elektricien die zijn afspraken nakomt en zijn vak goed verstaat! Van meterkast, tuinverlichting tot aan de laatste lampjes.
Professioneel, goede communicatie, transparantie over kosten en goed werk afgeleverd. Perfect!
We are very satisfied of the work of Alfa Elektra. Youssef responded very quickly. He his very professional and delivered great work.
Youssef van Alfa Elektra kwam prima zijn afspraken na. Hij heeft uitstekend werk geleverd. Daar ben ik heel blij mee.
Zeer vriendelijk, oplossingsgericht en bekwaam. Alles is naar wens geïnstalleerd en aangepast.
Top ervaring met Youssef. Vriendelijk, doet precies wat er is afgesproken en geeft duidelijkheid vooraf over de schappelijke kosten. Nam de tijd om even te kijken en sloot daarna heel snel alles aan. Stelde ook nog voor om het even goed uit te proberen voordat hij ging. Als ik weer een elektricien nodig heb bel ik zeker Youssef weer!
Youssef heeft uitstekend werk afgeleverd. Hij denkt met je mee, komt zijn afspraken na, is op tijd en ook erg vriendelijk. Bovendien ook transparant over de kosten. Blij met het resultaat. Ik zou hem zeker aanbevelen!
Top service, klantvriendelijk en professioneel geholpen.
js_loader

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Heb je vragen over Alfa Elektra, neem dan gerust contact
met ons op via het contactformulier rechts.

Voornaam(Vereist)
Achternaam