TIPS BIJ STORINGEN

Niks doet het meer

Als niks het meer doet, is het belangrijk om te checken of dit alleen bij jou thuis het geval is. Kijk bijvoorbeeld of het licht op straat of bij de buren wel nog aan is. Zo ja, schakel dan Alfa Elektra in. Zo niet, bel dan de netwerkbeheerder.

Een gedeelte van de elektriciteit werkt niet meer

Is er wel stroom, maar werken sommige apparaten of lampen niet? Controleer dan de groepenkast en kijk om welke groep(en) het gaat. Wanneer één schakelaar naar beneden staat, zit daar het probleem. Zet alle apparatuur in deze groep uit en doe de schakelaar weer omhoog.

Is het probleem daarmee niet opgelost? Neem dan even contact met ons op.

Brandlucht of geknetter

Bij brandlucht of geknetter is het belangrijk om direct alle apparatuur uit te zetten. Bedrading kan namelijk smelten, waardoor er vuur ontstaat bij kortsluiting. Neem onmiddellijk contact op met een betrouwbare elektricien als Alfa Elektra.

De aardlekschakelaar blijft uitvallen

Bij een uitvallende aardlekschakelaar is het belangrijk om alle apparatuur in huis uit te zetten en vervolgens één voor één de apparaten en bijbehorende groepsschakelaar weer aan te zetten. Op een gegeven moment kom je er dan precies achter wanneer de aardlekschakelaar uitvalt. Lukt dit niet? Neem dan contact op.

De groepsschakelaar heeft het begeven

Bij een defecte groepsschakelaar heb je de hulp van een vakkundige elektricien nodig. Alfa Elektra staat voor je klaar.

Lampen knipperen en de stroom valt steeds uit

In dit geval gaat er iets mis tussen de elektrische leidingen en de groepenkast. Alfa Elektra helpt je graag verder bij het oplossen van het probleem.

HULP NODIG?

Wij staan voor je klaar. Bel ons op 06 43 42 99 32

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Heb je vragen over Alfa Elektra, neem dan gerust contact
met ons op via het contactformulier rechts.

Voornaam(Vereist)
Achternaam